søndag den 19. juni 2011

Mazarinkage

Mazarinkage
En ordentlige bombe ( ikke en slanke kage)
ca. til 12 personer.

500 g. Margarine
350 g. Sukker
4. Æg
300 g. hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1,5 dl. Vand
1,5 tsk. Mandelessens

Glasur:
250 g. Flormelis
4 spsk. Kakao
Vand

Margarinen smeltes og røres sammen med sukkeret, æggene piskes i et af gangen, hvedemel og bagepulver blandes og tilsættes sammen med kogende vand og mandelessens.

Bages i bradepande ca. 23-33 cm i 30-40 minutter ved 180 grader.

Glasuren smørres på når kagen er afkølet lidt.


Den skal prøves, den smager super godt.
man kan ikke samligne den med en mazarintærte som man kan købe i super markederne.
De smager slet ikke ens.

3 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud, men kan det passe at der 1,5 dl essens i, er det ikke tsk i stedet for? Kunne godt fonde på at bage den i weekenden.. Kh Pia

    SvarSlet
  2. Jo det er 1,5 tsk der skal i :) min fejl jeg ikke havde set det .. Tak fordi du så det :)

    SvarSlet
  3. Selv tak, har ikke fået bagt den endnu, men den er på listen.... Kh

    SvarSlet