søndag den 19. juni 2011

Svampet chokolade kage med hvid toblerone creme

Svampet chokolade kage med hvid toblerone creme
En lille øve kage til og se om det smagte godt sammen.
skal bruges til bunde i en af dåbskagerne jeg skal lave.

250 g. Hvedemel
300 g. Sukker
6 spsk. Kakao
250 g. Smeltet smør
2½ dl. Kernemælk
2. Æg
1 tsk. Natron
2 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt

Det hele piskes sammen og kommes i en springform, jeg brugte en på 26 cm men fik kun 2 bunde ud af det. så hvis man bruger en på 20 cm, så får man nok 3 bunde ud af det.

Den bages midt i ovnen i ca. 40-45 minutter ved 170-175 grader.

Hvid toblerone mousse

300 g. Hvid toblerone
4. Past. Æggeblommer
4 dl. Fløde
evt 2 spsk. lys rom

Bræk tobleronen i stykker og smelt den over vandbad.
Rør æggeblommerne i chokolademassen.
Pisk fløden stiv, rør først lidt af flødeskummet i chokoladeblandinen og vend så resten af fløden i.
Stil moussen koldt et par timer.


Havde lige noget fondant i overskud i køleskabet, som ligeså godt kunne blive brugt.
Så det har ikke noget med en dåbskage at gøre, bare rolig :)

Men det smagte sku godt sammen , chokolade kage og hvid toblerone mousse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar