Svampet chokolade kage med hvid toblerone creme
En lille øve kage til og se om det smagte godt sammen.
skal bruges til bunde i en af dåbskagerne jeg skal lave.
250 g. Hvedemel
300 g. Sukker
6 spsk. Kakao
250 g. Smeltet smør
2½ dl. Kernemælk
2. Æg
1 tsk. Natron
2 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
Det hele piskes sammen og kommes i en springform, jeg brugte en på 26 cm men fik kun 2 bunde ud af det. så hvis man bruger en på 20 cm, så får man nok 3 bunde ud af det.
Den bages midt i ovnen i ca. 40-45 minutter ved 170-175 grader.
Hvid toblerone mousse
300 g. Hvid toblerone
4. Past. Æggeblommer
4 dl. Fløde
evt 2 spsk. lys rom
Bræk tobleronen i stykker og smelt den over vandbad.
Rør æggeblommerne i chokolademassen.
Pisk fløden stiv, rør først lidt af flødeskummet i chokoladeblandinen og vend så resten af fløden i.
Stil moussen koldt et par timer.
Havde lige noget fondant i overskud i køleskabet, som ligeså godt kunne blive brugt.
Så det har ikke noget med en dåbskage at gøre, bare rolig :)
Men det smagte sku godt sammen , chokolade kage og hvid toblerone mousse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar